VARUSTEET

Kesällä lämpimään aikaan suosittelemme kevyttä pukeutumista sillä OFF ROAD on lämmintä puuhaa. Jalkineiksi sopivat esimerkiksi vaellus- ja lenkkikengät tai vastaavat.

Syksyn ja kevään kosteilla keleillä sopivimmat varusteet ovat väljät ja mukavat lämpimät vaatteet, kosteudenkestävyydestä on harvoin haittaa. Jalkineiksi sopivimmat ovat kosteudenkestävät jalkineet, kuten vaelluskengät, maiharit tai kumisaappaat.

Talvella lumikeleille sopivat lämpimät ja mukavat varusteet, joissa on kevyt liikkua. Talvella voi joutua vaikkapa lapiohommiin kesken safarin, jolloin talvellakin tulee hiki!

Pro Fantasy Safari tarjoaa tarvittaessa käyttöönne haalareita, maastoasuja sekä jalkineita.
Omia varusteita käyttäessäsi muistathan, että safarilla vaatteet saattavat hieman sotkua, sillä parhaimmillaan kyse on selviytymisestä ja etenemisestä suomalaisessa metsässä maastoautolla.

WARM UP SAFARI

Kesto:
4h

Ajettava matka:
Maastoajoa noin 4 km

Paketti sisältää pelkän ajon, sekä teoria- ja turvakoulutuksen. Maastoajoa 2-2,5h. Diplomit kaikille osallistujille safarin jälkeen Mäki-Penttilän tilalla. Mahdollisuus saada lisäpalveluna ammuntakilpailu pienoiskiväärillä cal.22 lr sisältäen palkinnot kolmelle parhaalle.

PYYDÄ TARJOUS

VIISARIKIVEN KIERROS

Kesto:
2 - 2,5 h

Ajettava matka:
Maastoajoa noin 6 km

Safari sisältää tervetulokahvit Mäki-Penttilän tilalla, maastoajoa 2-2,5h, eräruokailu laavulla, ammuntaa pienoiskiväärillä, tapparakirveenheittokisa isoon tukkiin ja palkinnot voittajille.

PYYDÄ TARJOUS

LAIPAN LAULU

Kesto:
5 h

Ajettava matka:
Maastoajoa noin 9 km

Tervetulokahvit/lounas Mäki-Penttilän tilalla, maastoajoa 3h, eräruokailu laavulla, ammuntakilpailu pienoiskiväärillä cal.22lr, mustketilla tai jousipyssyllä. Iltapala, sauna (eri vaihtoehtoja).

PYYDÄ TARJOUS

ELÄMYÖN YÖ

Kesto:
Yli yön josta ajoa 3h

Ajettava matka:
Maastoajoa noin 10 km

Tervetulokahvit/lounas tilalla, eräruokailu laavulla, kilpailuja (ammunta ym.). Majoitus (eri vaihtoehtoja) mökissä, saunomista, illanistumista. Mahdollisuus iltapalaan ja aamupalaan löytyy myös.

PYYDÄ TARJOUS

PRIVATE SAFARI - SUUNNITTELE OMA OHJELMA

KLIKKAA TÄSTÄ